Vrijwilliger worden?

Gezocht!

Enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om de handen uit de mouwen te steken op diverse evenementen die wij organiseren. Het gaat om evenementen met een historisch thema. Als vrijwilliger heb je toegang tot het evenement, daarnaast wordt er gezorgd voor eten en een slaapplek (dit kan op locatie zijn of in je eigen tent).

Wat voor taken kan je verwachten als je gaat vrijwilligen?

-Op- en afbouw: denk hierbij aan het plaatsen van hekken, bouwen van tenten en alle andere werkzaamheden die er nodig zijn om een evenement te kunnen draaien.

-Ondersteuning: in dit team ben je overal inzetbaar, je houdt een oogje in het zeil en zorgt ervoor dat het terrein er netjes bij ligt. Ook het verzorgen van het ontbijt en de lunch behoort tot de taken waarvoor je ingezet kan worden.

– Kassa en Info: Je bent het eerste gezicht van het evenement wat bezoekers zien! Hiermee ben je dus ons visitekaartje!

– Logistiek: Hieronder vallen meerdere taken, van het verwelkomen en plaatsen van de deelnemers op de opbouwdagen, parkeerbegeleiding van de bezoekers tot aan daadwerkelijk op de weg staan als evenementenverkeersregelaar!

Enige kennis en ervaring met het vrijwilligen op evenementen is een pre, maar geen must! Wil je graag meehelpen of heb je nog vragen mail dan naar: vrijwilligers@cranenburghevents.nl.

Kom je de Cranenburgh Events Crew versterken?

Harry