15-05: Scouting op Doetinchem!

Ook de Scouting Graaf Ottogroep Doetinchem heeft zich verbonden met deze editie van het Middeleeuws Festijn Kasteel ‘De Kelder’ te Doetinchem!

De Graaf Ottogroep Doetinchem staat erom bekend dat zij nauw verbonden is met Kasteel de Kelder en jonkheer Floris Beelaerts van Blokland is niet voor niets ons erelid. De Scouts kamperen graag in de natuur en kennen het gebied rond De Kelder op hun duimpje. Het Middeleeuws Festijn Doetinchem wordt als een van de hoogtepunten gezien waar heden en verleden te verbinden zijn en meer te leren is over onze geschiedenis. In hun kampement maken ze heerlijke ‘stok’-broodjes en verse zelf gepopte popcorn. Met een beetje geluk staat er ook nog iets lekkers te pruttelen in de Dutch Oven. Voor zowel jong als oud kunt u bij ons terecht. Kom gezellig kijken, meedoen en proeven. Laat je uitdagen!